Eladó ház Tatabánya, 35.000.000 Ft, 121 négyzetméter
35 mFt
Tatabánya,
eladó ház
Méret:
121 négyzetméter
Szobák:
3
Fűtés jellege:
Házközponti
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
176700304
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Tatabánya
Alapterület:
121 négyzetméter
Ár:
35.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10104403
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
házközponti
Telekterület:
763
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Tatabánya, Turul hegyoldalban családi ház eladó Nálunk egyedi kedvezménnyel vásárolhatja meg az ingatlant!

Tatabányán pár percre a városközponttól, a Turul hegyoldal egyik aszfaltúttal ellátott utcájában kínáljuk eladásra ezt a 763 nm-es, művelés alól kivont zárkerti ingatlant, melyen egy 3 szintes, 3 szobás, 121 nm fűtött, de 150 nm teljes alapterületű felújított családiház található. Az ingatlan megvásárlásához banki hitel is igényelhető!

A ház tetőterét 2014-ben építették ki egy felújítás során. A víz-, villanyvezetékek is cserére kerültek, valamint 2018-ban telepítésre került egy modern szennyvíztisztító rendszer is.

Falait hőszigeteléssel látták el, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott műanyag nyílászárókat szereltek be. A tető héjazata betoncserép. A melegvízről villanybojler, az otthon melegéről pedig egy puffertartállyal kiegészített központi fűtés gondoskodik, melyet egy vegyes tüzelésű öntöttvas kazán működtet. A hőleadást lapradiátorok végzik. Alternatív fűtésként két fűtésre optimalizált (egy 3,5 és egy 5.3 kW-os) fűtő-hűtő klíma került beszerelésre. A járólapozott fedett teraszt a tavalyi év folyamán ponyvával látták el, így az is fűthetővé vált.

A ház biztonsági kamerarendszerrel ellátott.

Az ingatlan megegyezés szerint bútorozottan is megvásárolható. A konyhabútor az elektromos sütővel és kerámia főzőlappal, valamint a szagelszívóval a vételár részét képezik.

A telken található továbbá egy fészer, egy könnyűszerkezetes lemezből épített tároló, valamint egy földes pince, melyben szellőző rendszert is kialakítottak.

A városközpont gyalogosan is pár perc alatt megközelíthető. Az utcában heti egyszeri szemétszállítás, napi postai kikézbesítés van.

Az ár irányár, jöjjön, tekintse meg és tegye meg ajánlatát!
Érdeklődés
Ágoston Vivien
Az értékesítő:
Ágoston Vivien
Központi Ingatlanközvetítő
+36-20-284-51-61
 
 
 
 
 
 
Küldés