Eladó családi ház Tata 97 000 000 Ft

Leírás

A Központi Ingatlanközvetítő Iroda ajánlatában megvételre kínálunk a vizek városában, Tatán, Az Öreg tó szomszédságában, egy kellemes környezetű, esztétikus, két szintes, 135 nm-es, 4 szoba + nappalis, dupla komfortos, teraszos, önálló családi házat.

Az ingatlan a 70-es években épült, majd 2002-ben bővítésre és teljes felújításra került. Ekkor kapta meg jelenlegi stílusát. Az itt élők hangulatát emelik a lekerekített formák, az oromzat dekormotívuma, a lépcsőház egyedi, kerek ablaka, a mediterrán jellegű tetőzet, az ízléses, egymással harmonizáló színvilág, a kellemes kikapcsolódást garantáló, igényesen parkosított udvar, valamint a kovácsoltvas kerítés az oszlopokon elhelyezett oroszlánokkal. Az épület alsó szintjét a teraszról, valamint egy elektromos kapus, aknás garázsból is megközelíthetjük. A teraszról nyílik az előtér, mely egyben a lépcsőház is. Innen a közlekedőbe érkezünk, ahonnan elérhető a fürdőszoba + WC, a konyha, a garázs, valamint a terasz kapcsolatos étkező, mellyel egy légtérben található a nappali, melyből egy hálószoba nyílik.

A felső szinten egy közlekedőből nyíló három hálószoba, fürdőszoba és egy külön WC került kialakításra.

Az otthon melegéről és a melegvíz előállításáról egy kombi gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadással.

A növényzet locsolását egy fúrt kút biztosítja. Az épületben a riasztórendszer kiépítésre került.

Értékegyeztetést követően lakás beszámítása is lehetséges.

Amennyiben Ön egy kellemes környezetű, esztétikus, stílusos, kiváló elrendezésű, tágas otthonra vágyik egy történelmi múltú, tavakkal tarkított városban, keressen mihamarabb és győződjön meg maga a hely elragadó hangulatáról!

 

KÖZPONTI INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA

ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsító,

független banki ügyintéző ajánlásával

SEGÍT, HOGY ELKELJEN RÉGI / MEGLEGYEN ÚJ OTTHONA

Családi ház részletei

Ár: 97 000 000 Ft
Méret: 135 négyzetméter
Azonosító: 10906647
Irodai azonosító: 176700554
Telek: 362 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 5