Eladó családi ház Dunaszentmiklós 49 900 000 Ft

Leírás

A Gerecse hegység északnyugati részének tájvédelmi körzetében, egy dombok közt elterülő, festői környezetben található községben, Komárom-Esztergom megyében, Dunaszentmiklóson kínálunk megvételre egy több generáció lakhatására is alkalmas, dupla komfortos, 2 szintes, 4 szobás, 195 nm-es, teraszos, garázsos, átlagos állapotú családi házat.

Az ingatlan szintjeit egy lépcsőházból érhetjük el. Az alsó szinten a közlekedőből nyílik egy szoba, egy dolgozó szoba, egy kazánház + tároló, kis konyha, tároló, melynek az udvarra is van kijárata, egy ablakos zuhanyzó + WC,

valamint egy külön kézmosóval ellátott WC, a külön bejáratú garázs, mellette pedig a borospince lejárata.

A felső szinten található közlekedő, 3 külön nyíló szoba, fürdőszoba + bidé, külön WC, terasz kapcsolatos konyha, továbbá egy ablakos kamra. A tágas, hangulatos, panorámás terasz 32 nm.

A lépcsőházból érhetjük el a padlásteret is.

Az ingatlan fűtését gázkazán biztosítja, a hőleadást radiátorok végzik, az alsó szinten egy kályha is elérhető. A melegvíz előállítását 2 db villanybojler végzi. Az ingatlanban 3 fázisú az áramellátás (3x10A), 16A-es éjszakai árammal.

A hozzá tartozó telek területe 1300 nm, melyhez még igény esetén további 1042 nm terület vásárolható.

Az udvar parkosított, rendezett, több gazdasági épülettel, jó termőtalajjal, gyümölcsfákkal. (meggy, alma, birs, mogyoró, szilva, szőlő)

Az ingatlan tehermentes.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a turisztikai paradicsomban található, tágas, sok lehetőséget nyújtó ingatlan, jöjjön el, tekintse meg és tegye meg ajánlatát!

 

KÖZPONTI INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA

ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsító,

független banki ügyintéző ajánlásával

SEGÍT, HOGY ELKELJEN RÉGI / MEGLEGYEN ÚJ OTTHONA

Családi ház részletei

Ár: 49 900 000 Ft
Méret: 195 négyzetméter
Azonosító: 10748997
Irodai azonosító: 176700472
Telek: 1300 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 4